Zázrak ***

Zázrak ***

Anotace: zdravím tě příteli spoutaný temnem vyprávím příběhy troufalým tempem

zdravím tě příteli
spoutaný temnem
vyprávím příběhy
troufalým tempem
nacházím přízraky
schované v jádru
procházím zázraky
smotané v chrámu
neskutečné objevy
zrcadlení znamení
seskupené ozvěny
procitnutí zmatení
náhodná potkávání
v nebeské klenbě
důvodná pokárání
v Hebrejské kletbě
ztmavený lampión
v lunárním záměru
znavený jako zvon
v solárním záběru
zázračná svědectví
sloučení diamantů
průzračná herectví
odloučení garantů
prohraná vítězství
poučení kvadrantů
Autor ZAIA, 23.06.2016
Přečteno 449x
Tipy 1
Poslední tipující: Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel