Anotace: „Nevymyká se z ranku obvyklých, kýčovitých, ateistických a antiklerikalistických slátanin.“ -nemenovaný čitateľ
Dve dosky, na nich pán,
dlho visel – hladoval.
Až jedného dňa,
klinec preťal mu srdcový sval.
Čo však nik nečakal,
on hneď z fleku neskapal,
zjavne dobré srdce mal.
A ako tam tak krvácal,
v hlave sa mu zrodil plán:
„Fuck the haters, budem slávny!
Taký fanklub budem mať,
Že ma budú tisícky rokov uctievať.
V mojom mene kľudne aj zabíjať.“
A tak tam ožil, verte – neverte,
prvý zombie na svete.
Takto nejak sa to stalo?
V toto verí ľudské stádo?
Ľudia, no vám zajebalo...
Teraz tú o Čiapočke.
Prosíím, tú mám rád,
tá má zmysel, dobrý spád...
Že nie? Tá je pre deti?
Tá až tak ako biblia neletí?
OK, dobre, tak teda...
Naser si, veda!
Nevymyká se z ranku obvyklých, kýčovitých, ateistických a antiklerikalistických slátanin.
27.07.2016 12:16:54 | Pán rostlin
Píšete ako by bol ateizmus niečo zlé, a nie logický výsledok, ku ktorému dospeje každý rozmýšľajúci človek...
27.07.2016 16:09:11 | MA t HA