Anotace: Rozbřesk Bouře utichlaA láska skrze to ticho sršíOtcův d...
Rozbřesk
Bouře utichla
A láska skrze to ticho srší
Otcův dar
Abychom viděli skrze naše starosti
Aby nás vedl dál
Tou Cestu,
Kterou před nás svou rukou zasel
Po ní budeme kráčet a neupadneme
Chladná zima za rohem čeká
Sníh možná oslepí náš zrak
Možná nebudeme natolik silní, abychom tu cestu ušli sami
Cítím zase stíny jak zápasý s moji duši
Nechám, ať mě rvou
Nemám sílu postavit se jim sám
Proto volám k horám
Tam kde přebývá Náčelník
V kouři jeho dýmky jsem našel v srdci mír
Ulehám na vyprahlé pustině a čekám, až Náčelníkův vítr posílí mé kroky