pozvání na večeři
už nejsem ta rozumná holka
přejeta vším
čím jsem žila
jiná
vím
tolik jiná
věřím a nevěřím
utonulá
klesám ke dnu
nehledám
nečekám
odevzdaná
komu
sama sobě
nebo tomu
který stále nepřichází
a ve mně
mrazí
to já zvu tebe na poslední večeři
tobě se lásky nedostává
a mně schází
Přečteno 605x
Tipy 21
Poslední tipující: jitoush, MARKO, Jort, bogen, Amonasr, Philogyny1, Helen Zaurak, básněnka, Fany, jitka.svobodova, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)