chtě nechtě
zrození
skrze vlastní smrt
zmrtvýchvstání
jdou
hlava nehlava
usebraní
zemřelí světu klamů
povrchnosti
se zrakem upřeným
ku věčnosti
v radosti dávají
sami sebe
jako by hladilo vás
samo nebe
budoucím zůstane
uchováno
pevné zdravé jádro
ať chtěný či
nechtěný
zákon do srdcí vepsaný
Přečteno 426x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, Nikita44, Amonasr, Kubíno, Jort, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)