Toď Tvůj Osud.Nechytneš ajc, cévy budeš mít jak Jura, játra neztvrdnou na beton, no, akorát se občas posereš.No, není to paráda:-)Pěkné, ST.
15.09.2016 09:11:33 | Jeněcovevzduchukrásného
Jsi mě rozesmál, mnichu, co způsobilo, že jsi sešel z cesty hříchu? Sedíš tak sám, bez života, v tichu... fakt k posrání!!! Promiň, ale mi se to tak líbí, že si to strčím do šuplíčku. Jsi dobrej. :-))
14.09.2016 08:13:49 | Iva Husárková