Anotace: začalo to pozorováním krajiny ... (27.9.2016)
strniště na polích
zeleň stromů
má již řezavou kštici
takhle před pár léty
bych mířila
k ohni a ohníčkům
ten největší
slavnostně zažehnou
pro Velkého Ducha
i dnes
letos tam nejsem,
ale je fajn vědět,
že ještě stále hoří
změnila jsem se
změnila jsem se?
jen Bůh ví
zda hodně,
nebo málo
ušla jsem kus cesty
a žehnám
každé své vývojové době
teď
zapaluji
Oheň
Velké Matky
v sobě
jestli nejsem popleta tak gratuluji
29.09.2016 20:57:25 | klaun
Nádherné. :-)
29.09.2016 04:47:34 | Iva Husárková