Úkryt víry
Anotace: Vzpomínka na počátky mého poznání.
Na větvi sedím,
do dálky hledím.
Hledám vzácné zvíře,
co životem je víře.
Na stromě co sedím,
koukám a nevím,
že to zvíře co hledám,
dávno ve svém srdci mám.
Já bláhový to nevěděl,
do dálky jen hleděl.
Až na větvi co sedím,
mi strom moudrý pravdu sdělil.
Komentáře (0)