Anotace: A na trůn zasedne královna s 12ti korunkami
Nevím kdo co řek
ale měl jsem vztek
I kdyby mlčel
Stejně bych vylét
jak roj rozzuřených včel
Že jsem tam sám
jsem nějak přehléd
Chci bránit královnu
a je mi jedno kdy, kde a proti komu
Roztrhnout chrámovou oponu
Vyplenit všechny kříže
Však vidím přes rameno
jak všichni vstupují do domu
kde jeden druhému paty líže
Nikdo nic neříká
a všichni si hrbí hřbet
On potře tobě hlavu, a ty potřeš jemu patu
to vše
pro výplatu
A já bezejmenný
člověk vzpřímený
Homo Sampiens
koukám
jak z té hermetiky se dostanu ven
Ne ne
já ne
Já jsem zůstal svoboden
Zemřel král
ať žije královna
Na věky zůstala
své Zemi podobna