rozehřál olovo
na pánev položil tvář
a snil o vánocích:
o pahýlech smrččích mláďat
polárních liškách
na husích krčcích těch
co po špičkách obcházejí
tamty s černými labradory
vidět ho tenkrát, vypl bych sporák
vidím ho ale teď
pouštím tedy koledy
a hlídám barvu!
Velice se mi zalíbila:-) Krásná báseň :-)
02.11.2016 12:03:56 | Tvořilka Lenka