Anotace: Zvony zvoní na kostelní věži. V bíl&e...
Zvony zvoní
na kostelní
věži.
V bílém rouchu
u oltáře
střeží.
Svěcená voda.
Křížek
na čelo.
Přišla jsem.
Chtělo se
i nechtělo.
Chrámová hudba.
Varhany.
Zpěv.
Přišla jsem.
Bezvěrec. Kacířský
zvěd.
Klekání.
Modlitba.
Pokora. Víra.
Zmatení.
Strach.
Srdce se svírá.