Spánok
Nachádzam sa v raji,tichu,
Šťastný zo života dychu
v pobudnutí sladkokrásnom.
V blaženosti, jak dieťatko
s ružovým balónom hrám sa,
v priestore slnečnom,jasnom...
Krátko.
Budík zvoní.
Koniec hre.
Život klope na dvere.
Ženie ma do skutočnosti.
Do mnohých ľudských úskočností.
Přečteno 690x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (0)