pro pramen pravdy
neporostu
pro umenšení
poodstoupím ruchu dění
tvůj hlas pokorný
plný něhy
neporostu
pro umrtvení
pýchy vášně odcizení
pro pramen pravdy
uchopení
nemám za zlé
komu dáno není
vždyť i mé nelehké
bylo probuzení
v Tobě smysl všeho dění
.
.
.
svět staví na síle a já prosím
zbav mě jí
ať Tys jedinou mou
nadějí
svět na vlastní síle staví
a já prosím
o odpuštění
Přečteno 505x
Tipy 22
Poslední tipující: kudlankaW, enigman, Iva Husárková, Frr, Cyrda, Nikita44, Dreamy, Philogyny1, bogen, Bánší, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)