Četl jsem knihy od konce do jejich počátků,
A zjistil jsem.
Co když vše začíná koncem a končí počátkem?
A vlci žerou maso, které už dávno tráví,
a ve zpátečním tempu textu jsem cítil kusy prasklých nehtů
Četl jsem knihy od konce do jejich počátků.
A lidé zmírají dřív, než se rodí,
vstávají z popelu ať v krvi se brodí.
Četl jsem knihy od konce do jejich počátků.
A nenávist odrůstá v lásku,
a křik mění se v dotyk.
Četl jsem knihy od konce do jejich počátků.