Anotace: VAROVÁNÍ: Politicky nekoretkní poezie plná netolerance, zášti a volání po spravedlnosti...
Modlete se ke kříži
a setřete rez z meče;
až nepřítel se přiblíží,
jeho krev nechť teče!
Pozdě věřit toleranci, náboženské lásce;
je čas reconquisty, čas pobíjet zrádce!
nesúhlasím.
Opravte si posledné slovo na zrádce, alebo zrdáce znamená niečo iné?
22.12.2016 15:51:35 | faraym