Kto sa od Boha vzdiali
Kto sa od Boha vzdiali na mílu,
cesta späť je krátka.
Trvá len chvíľu.
Kto sa od Boha vzdiali na versty,
vráti sa späť ťažšie
z dlhšej cesty.
Kto sa od Boha vzdiali a smer stratí,
múdry je,keď sa k smerovke
späť vráti.
Kto sa chce od Boha vzdialiť navždy,
hlúpy je.
Vráti sa späť k nemu,
chce či nechce každý.
Přečteno 752x
Tipy 5
Poslední tipující: Iva Husárková, faraym
Komentáře (3)
Komentujících (2)