na Štěpána

na Štěpána

Anotace: ___

již tradičně

Vánoce na blátě

zima mi není

v kabátě

 

tvůj vánoční dárek

přišel mi vhod

ve vymrzlém kostele

na Boží hod

 

"na Svatého Štěpána

každý se má za pána"

 

vítr z pranostiky

zasel ve vinařích strach

na Mléčné dráze

dosedá hvězdný prach

 

jasná hvězda září

nad Betlémem

klaním se před Tvým

jménem

 

jsi narozený

Spasitel Mesiáš

před Tebou pokleknou Tři králové

Petronel i Uriáš

 

co na tom..

že neumíš hrát mariáš

neznáš recept na guláš

vždyť narodil se Mesiáš..

 

 

Autor Stavák, 26.12.2016
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Jarka, Philogyny1, Dreamy, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...největší zima bývá od nohou, já to znám... :)

26.12.2016 12:30:44 | Philogyny1

líbí

:) děkuji za návštěvu.

26.12.2016 17:58:29 | Stavák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel