přišli do Betléma králové
Kašpar
Melichar
Baltazar
v patnácti /ještě puberťák/
zdravím Ježíška
v kostele v jesličkách
nazdar bazar
přinesli sebou mudrcové z východu královské dary
zlato
kadidlo
myrhu
v dlaních
mám otevřenou
nejkrásnější
knihu
kniha knih
schováváš na těle pár pih
nepochopil jsem ještě ani věty nerozvité
jen že Láska přemůže každý hřích
chci objevit
na tvém těle
těch pár schovaných
pih