Rozjímanie-Prosba
Rozjímanie - Prosba
Zopäl som ruky k modlitbe.
Do ticha dýcham vrúcne slová.
A moje srdce trúchlivé
KOHOSI túžobne volá.
KOHOSI mu je potreba.
Bojí sa hladu, smädu, tmy.
Žiada si víno i chleba,
hrejivé svetlo letných dní.
KOMUSI chce spievať piesne,
hymny a ódu na radosť,
z duše zmyť špinu, prach a plesne,
plakať a prosiť o milosť.
Zomkýnam ruky k modlitbe,
zašepkám túžbu odvekú.
Príď, radosť svätá, príď ku mne.
Priblíž sa, Boh môj, k človeku.
Anna Vodičková
Přečteno 636x
Tipy 3
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)