Rozjímanie
Slnko je v zenite,
vo mne je tma.
Čakanie ukryté,
čo nemá dna.
Akýsi pramienok
vo mne čerí
hladinu tých hĺbok,
čo žijú z viery.
Mám v sebe studničku.
Zbahnil ju íl.
Vyčistiť zčerstviť ju
už nemám síl?
Zostúpil som na dno.
Na dno seba.
Našiel som tam svetlo.
Boh môj, TEBA.
Přečteno 666x
Tipy 11
Poslední tipující: zdenka, Jin&Jang, Cappp, Iva Husárková, JSJ, enigman, Aingealag
Komentáře (3)
Komentujících (3)