aNdĚlSkÁ hUdBa
Andělská hudba
Hořící svíce
v lůně andělském
pár perutí
v království nebeském
Hořící svíce
v lůně anděla
dvě křídla vlající
v poryvu větru
od těla
Hudba tak nádherná
jenž provází anděla
tónina líbezná
proniká do těla
Hudba tak nádherná
jenž k slzám mě dohání
hudba tak nádherná
kdy slyšet je
andělské volání
Přečteno 472x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, Frr, Jin&Jang
Komentáře (2)
Komentujících (2)