a jak hezky nahazujou do nafukovacích košů v rytmu hudby, no nekup to sale, nejvíc jsem se nasmála, když mi kolegyně líčila, jak si v Kaufu v regále pod nápisem sleva hodila do koše sadu tužek, a pak šla, a viděla je v regále bez slevy, tam byly levnější... :)
26.02.2017 12:44:34 | Philogyny1
Tahle mě moc bavila:) Kde končí bůh a začíná ďábel ... ?
26.02.2017 10:59:30 | Ragnell