Poslední krok..

Poslední krok..

Anotace: ...k tobě..

Otáčím se, dívám se za sebe,
Dolů na zem, nahoru na nebe.
V hlavě běhá mi myšlenka,
Zda byla to ta správná cesta
Co hodil jsi mi, když jsem se topil,
Byl to kámen, či záchranná vesta?

Tak zkouším udělat krok vpřed
Možná pak odhalíš mi svůj plán
Mám na tebe mít vzek,
Nebo být rád, že tě mám?

Ani teď ale nejsem blíž k řešení,
Bylo to zbytečné, jak se zdá.
Na mé cestě to však nic nemění
Stále jdu dopředu, dokud se dá.

Tak vykročím, snad už naposledy
Otáčím se, vidím tě jasně
Bosou nohou, na studené zemi
Tělo mé mrzne, světlo mé hasne.
Autor Amoner, 28.02.2017
Přečteno 485x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková, ZILA78, LV
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Měl by Tě někdo zahřát..

02.03.2017 00:10:31 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel