za vůni ladné spásy
té fialčiny něhy
kradmoucí se oka srdečního
proudí k vám milý vykoupení
nalezení prostoru a volného oněmnění
ukotvení v přítomnosti ve vědomosti téže řeky
řeky krásy jež povznáší
duny v mlze se tříští
probíjejí se nalezají samu sebe
v přítmí démonů
vlny krůčků dál jež posouvají tvé myšlenky
mechanická kolečka v hlavě robota tlumí bolest
a nachází činorodou látku bunečné skalpy
bující plující jiskerné paprsky hřejí tebe
tváře lidí jež zemřeli odchází nalezli klid
psyché čistá procitá v prostoru beze zvuku
ticho ticho to příjemné ticho
Nalezl jsi blaho
vykoupení tě vzalo
výše k výšinám tě vyneslo
pluj v lásce a čirosti
volnosti ducha
s tebou za tebou
andělská