POĎ KU KRÍŽU
Poď ku krížu
Fialová rúška halí kríž.
Na ňom ukrižovaný JEŽIŠ.
Učiteľ,vykupiteľ, Spasiteľ sveta.
SYN BOHA.
Pristúp blíž k nemu v pôstnej tíši.
Beh tvojho života nech sa stíši.
Počuješ?
Na Teba volá.
SYN BOHA v ľudskom trápení,
v živote i v smrti s ľudstvom v spojení,
za zlo človeka skoná.
Ľudské srdce v bôli stoná.
Stoná?
Anna Vodičková
Přečteno 547x
Tipy 2
Poslední tipující: kudlankaW, Cappp
Komentáře (0)