odevzdání
jsi můj drahocenný dar
na konci života
tě odevzdám
přál bych si
tolik bych si přál
aby bylo komu
Pane
moci...Vám
.
.
.
bylo to tak symbolické
čekala jsi na jaro
abys na jeho prahu
směla spočinout
má náruč zdála se být
v té chvíli prázdnou
možná proto
že chtěla jsi mi ještě cosi říct...
naplňuj ji mnou
mou láskou Bohu odevzdanou
Amen.
Přečteno 429x
Tipy 12
Poslední tipující: Psavec, Fany, Amonasr, Philogyny1, Iva Husárková, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)