Slyšel jsem bohy
mluvit o člověku
slyšel jsem lidi
mluvit o svém bohu
Jak lítal k nemocným
po věky věků
a se zlomeným srdcem
zlomil si nohu
Slyšel jsem umělce
Slyšel jsem ženy
Slyšel jsem tanečníky
Slyšel jsem dívky
Slyšel jsem v podkorví
pokreslené stěny
Ty tvary, ty směry
ty barvy, ty křivky
Slyšel jsem bohy
mluvit o svém lidu
Slyšel jsem lidi
psát o božím klidu