Beránek
Zapojil jsi mé srdce do celého vesmíru,
nyní je tam silná láska, vyzařuje do celého okolí,
jenom ty jsi navěky Král, jenom tobě patří sláva.
Jsi plný této lásky a teď mám možnost jí cítit.
Ty jsi mě uzdravil, děkuji.
Cítím se jako znovuzrozená,
tvé štěstí je mým požehnáním.
Přečteno 380x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Jin&Jang
Komentáře (0)