Zvolanie
Či ľudia oslepli?
Či zhlúpol celý svet?
Nevidí, nechápe,
že nad lásku nič viac niet.
Nad lásku k človeku
radostnú, boľavú,
túženú, odvekú.
Danú nám do daru.
Kto nám ju daroval?
Láska sama. BOH.
Zohrej si srdce v nej
a mnohých rozohrej.
Pochop lásky sloh.
Má tisíce slôh.
Anna Vodičková
Přečteno 559x
Tipy 3
Poslední tipující: bogen, Iva Husárková
Komentáře (0)