Anotace: ----------
myšlenka zavřených očí
proletí miliardou světelných let
mlhou plynů a prachu
hledá slunce sluncí
v nekonečné tmě
nejistot samoty a strachu
...a podělaných spoďárů...:)
10.05.2017 16:58:12 | Jort
Samota a strach to je špatný brach když je s námi sluníčko pookřejem maličko (spíš hodně :-))
09.05.2017 13:12:14 | Kapka
a taky nemusí pršet,ale ty kapky,ty potřebujem:-)
09.05.2017 13:51:20 | Akyš
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?