Kdepak tě mám?
Anotace: bůh mi na chvíli zmizel...
Ztrácím tě v mé mysli,
dostala jsem strach z budoucnosti,
ráda bych šla po správné cestě,
ale klikatí se a někdy si vyberu špatně.
Je mi 27 let, je to již 10 let.
Mám výročí hledání pravé lásky.
Kdo by mohl začít věřit?
Co když je to sen pouze a já sním jen dlouze.
Je to dlouhá cesta k nalezení víry, boha,
hledání lásky, pokory, vděčnosti, laskavosti.
Bojím se, že se objeví má temná stránka,
která by mohla vše hezké proměnit v prach.
Vedl jsi mě a teď jsi mi zmizel.
Bylo to tím, že jsem ti přestala zpívat?
Prosím buď vedle mě.
Zůstaň v mé blízkosti a dohlídni na mě.
Ráda půjdu ve tvé přítomnosti.
Přečteno 641x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (0)