kousek dřeva z hory ararat
chtěl jsem doma mít
s biblí se moc nepárat
a Boha rychle pochopit
historicky a přírodovědně archeologicky
demontovat komplet Boží krov
a dešifrovat význam Jeho zamotaných slov
k mému lidskému sebestřednu
uprostřed potopy hříchu, která světu vládne
si Pán Bůh tiše zlehka poposednul
a divil se, že ty věci neuhádnem