klíč podal jsi ženě
prošel zavřenými dveřmi
podal ti klíč
neboj se
ženo
ač nazvou tě cizoložnicí
rozprchnou se
zapřou
nechají tě samu
přátelé s kterými
chodilas do chrámu
tvoji nejbližší
nazvou tě nepříčetnou
ač sama sestoupilas do hrobu
ač bylas prvním
živým svědectvím
pokoj vám zanechávám
svůj pokoj vám dávám
Přečteno 504x
Tipy 19
Poslední tipující: jitoush, jitka.svobodova, Amonasr, Ruda Štola, Philogyny1, Nikita44, Frr, Kett, Jort
Komentáře (2)
Komentujících (2)