Cestování sebou
Anotace: Škrtí nás svět a osud s námi houpe chtít všechno hned vždy nemusí být hloupé. ...
Škrtí nás svět
a osud s námi houpe
chtít všechno hned
vždy nemusí být hloupé.
Každému chvilku snad
štěstěna vratká přála
strach nepromarnit čas
a radovat se z mála.
Kouzla černých kamenů
a v zimě skřeky havranů
tisíce skrytých pramenů
tíha žulových balvanů.
A plameny
v noci.
Prostor se dá nafouknout
a čas se zastavit dá
do zrcadla nakouknout
a pak být invalida.
Svět je jednoduchý
jako monáda.
Tajemství tíží
a pravda ubližuje
nervové obvody
svoboda přetěžuje.
Dokonalost lidských životů
a jejich výtvorů
je vykoupena kataklyzmatem
předem naprogramovaných robotů
z pekla netvorů
a honbou za zlatem.
Většina písní
hraje na city.
Kdo další se dozví
to, co já i ty
dávno víme.
Matematicky vyloučeno
Bytí
Klepu si na čelo,
které se otevřelo.
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
Komentáře (2)
Komentujících (2)