ponech mi ten osten ...
nemohu tě nechat na kříži samého
vždyť čím byl bych já člověk
bez naděje
ve zmrtvýchvstalého
nemohu zůstat lhostejným
ke světu jenž trpí
tebou neznalý
nemohu nechat si tě pro sebe samého
když ty vydal ses pro mne
celý
jen o jedno tě prosím
ponech mi ten osten který
v srdci nosím
živou vzpomínku na člověka hříšného
Přečteno 503x
Tipy 17
Poslední tipující: Frr, Amonasr, Nikita44, Jort, Ruda Štola, piťura, Philogyny1, Iva Husárková
Komentáře (5)
Komentujících (4)