Anotace: Tady máte výsledek mého čtyřhodinového gruntování bytu ...
Dej mi spočinout
v náruči srpku tvého Měsíce
Dej ať uvolním svá záda
na masážním koberci hvězd
Dej mi napít nektar
z naší Mléčné dráhy
Dej mi zapomenout
křižovatku zpátečních cest
Rozlámaný stařec s duší mladíka
Objímá celou svou Sluneční soustavu
V uších zní tichá píseň mladinká
Tak tklivá
až umlčela všechny milióny davů
a přiměla vše
držet půst
pro svůj růst
Jak se to mohlo stát
že odcházel jsem kmet
a vracím se mlád
do své zahrady zpět
Je jen jedna energie
která vše spojí
která vše hojí
která nezabíjí
s kterou se neumírá
která vše otvírá
která mládí vrací
a člověk
nic
neztrácí
…
láska
…
a já do všech stran
tady kousek
všem posílám
Překrásné..
29.09.2017 16:26:13 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
Hezkýýýýýýý,,,4 hodiny gruntovat a ještě plodit,chtěla bych tě mít doma,mohl by ses hodit.:-)))
29.09.2017 13:45:14 | takova
Pominu určitě skvěle vygruntovaný byt, zastavím se u zahrady. Určitě je magická, plná smaragdově zelené trávy, barevných motýlů a průzračného vodopádu s duhou...
21.09.2017 13:08:22 | Anděl