Smítko prachu
Anotace: Napsano 22.9.2017
V břiše vodopád,
třpytící se diamanty,
do říše kráčím po stopách
a zpívám Jeho Mantry.
Svou Duši nevidím,
jsem duchovní batole.
Teprve jsem prohlédnul,
co se válí pod stolem.
Závislý na spánku,
jídle a mluvení,
k tomu všemu si vychutnávám
kvalitní hulení.
Ze srdce tryská vodopád,
chrlící klenoty,
já smítko prachu jsem,
žijící z Tvé Dobroty.
Přečteno 484x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka
Komentáře (0)