Anotace: Názorů je tolik, ale otázka jediná.
Sbírka: Zoufale naléhavé básně
Když jsi sám tak hledáš Boha.
Takový, který ví a koná.
Dá ti šanci začít znova.
Odpustí ti všechny činy.
Ty dobré, špatné i náhodné chyby.
Takový, který nás pak spojí.
Nekonečnem nás obklopí.
Jestli tam není, je lepší ho mít.
Většině lidí se pak jde líp.
Když jsi sám tak hledáš Boha a doufáš;
Naše bolest že není zbytečná...
Naše pravda že je jediná...
Naše radost že vytrvá...
Nám nestačí prostě být.
Musíme s kosmem souznít.
A život je bouře ve sklenici.
Dojdeš až někam na její hranici.
Došel jsi tam sám a nebo s Bohem?
Přemýšlíš nad tím každým krokem.