modlitba předků
do tmy kostelík bílý vyzvání
k modlitbě zve
k pokání
před oltář pokleká
nejedno srdce zkormoucené
modlitba předků zve
nechvěj se
přistup blíž
v pokoj jenž nedá ti
nikdo z lidí
zde láska dává se
nezištná
tichá
tak k prsům tiskne
jen jediná Matka
každé své dítko
zatoulané
vždyť právě tak tišila
kdysi svého Syna
to aby splacena
byla naše vina
do tmy kostelík bílý vyzvání
v modlitbu zve
v pokání
Přečteno 563x
Tipy 20
Poslední tipující: Iva Husárková, Ruda Štola, Jort, Nikita44, Pamína, Anděl, Amonasr, Kett, Frr, Dobrovský, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)