??
máš odvahu vystoupat se mnou
na věž kostela
ptákům zamávat
poslat pozdrav všem mořím
máš odvahu vejít se mnou
do podsvětí
a malomocným
do rukou vložit lucernu
maš odvahu k tomu
o čem ještě ani sama nevím
pak přistup blíž ať zaslechneme spolu
vanutí křídel andělů
Přečteno 437x
Tipy 25
Poslední tipující: Iva Husárková, Amonasr, piťura, Kapka, Nikita44, Ruda Štola, Fany, Philogyny1, Kett, Jort, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)