Varhany a kříž
Varhany hrály v kostele vánočně laděné árie
před oltářem se z kříže Ježíš díval
stěny poslouchaly z obrazu panny Marie
o Vánocích ve dne v noci jsem sníval
Ač na kostele zvon odbíjí mši svatou
do varhan se sype peří jako sníh
už brzy před oltář vstoupíš s tátou
tys byla hříchem, když jsem tvůj mnich
ó Ježíšku, který jsi usnul na křížku
varhany hrály stovky vánočně laděných písní
zůstanu raději se ženou na psí knížku
ó Ježíšku ožeň se raději ty s ní
Komentáře (0)