Půlnoční
Pod bílou peřinou zimy usne rodná ves
Jako když prsty uhodí varhany do kláves
stejně za oknem sníh se z oblohy sype
Na půlnoční mši půjdu, jako každý rok
vedle tebe si dnešní noci připadám jak prorok
na stromečku o Vánocích vyšly hvězdy pěticípé
V doprovodu mé lásky která kabátem zahřívá
jsme v kostele ,nad námi hvězda zářívá
na zdejší varhany kdosi tiše hrál
Sedíš a nasloucháš krásným, vánočním písním
tu farář náhle tě mešním vínem potřísní
žel prázdný kdesi zůstal svatý grál
Přečteno 642x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Anděl, Kapka
Komentáře (0)