Milosrdný
přišel jsi milosrdný
to lidé jsou těmi
jimž nestačí kameny
ani kopí
ani hřeby
přišel jsi bezbranný
bez viny
bez přístřeší
náručí matky zahalený
té jež uvěřila
jejíž duše v radosti velebila
Hospodina
duch její jásal v Bohu
našem spasiteli
Přečteno 544x
Tipy 15
Poslední tipující: Frr, Amonasr, Jort, Philogyny1, Iva Husárková, Kubíno
Komentáře (4)
Komentujících (4)