V řetězech
O svátcích jsi jak spoután zlatými řetězy
kterými jsem stále zelený strom ozdobil
každé Vánoce modlit se budeš u Matky Terezy
jen ona ví kolik lidí si letos pozlobil
Zlatými řetězy svážu tě kdykoliv budeš chtít
to abys v klidu oslavil Vánoční svátky
žádné víno, jen slanou vodu budeš pít
jako chudé dítě ležící v jeslích se zvířátky
Řetěz však polevuje a ty unikáš z pasti
tvá nabytá svoboda bude trvat do příštích oslav
to sám Ježíš tě toho dne navždy spasil
v televizi se zatím líbá princezna a král Miroslav
Přečteno 583x
Tipy 3
Poslední tipující: Šípková Růženka, Anděl, Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)