Padlý anděl
já tam byl, aniž tys mě viděla
vím že to bolí když nůž vrazí ti do těla
já chtěl ti toho tolik říct
náhle nevěděl jsem vůbec nic
křídla má jsou zlomená
čest dávno už jsem ztratil
duše v poutech vězněná
za vše jsem třikrát platil.
v oblacích jsem hověl si
shůry se na svět díval
dnes mozoly mám, pryč s růženci
nejsem už co jsem býval
hledím na svět z jiného úhlu
jsem kritik božské strany
zakázán byl vstup na kůru
už zvoní nám všem hrany
Přečteno 563x
Tipy 9
Poslední tipující: jenommarie, Sandra_T, Anděl, Kapka, Frr, Šípková Růženka
Komentáře (4)
Komentujících (4)