posledním článkem
věřím že mé slzy
vyprosí jiným milost
tak mohu nést utrpení
když už se zdá že nedá se nést
v pokoře vkročím
do jednoho z tvých chrámů
nechci se litovat
to jen lest
zavedla mne znovu kamsi
až na samý konec cesty
tolikrát jsem tu už stála
však bezmoc tupí svou zbraň
vždy znovu a znovu
jednou si vylomí i poslední zub
a já se jí vysměju
však jinak než ona smála se mně
chci být posledním článkem řetězu
kotvy
tam na dně
vždyť
dal jsi mi slib
poslední že budou prvními
já uvěřila tvému hlasu
a když svět se mi vzdaluje
tvá ozvěna neúnavně
pozvedá mě k životu
Přečteno 593x
Tipy 37
Poslední tipující: Fanny, Laika, JSJ, danaska, Pamína, Frr, Ruda Štola, Amonasr, Jort, Kapka, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)