S Bohem svatba
Do obchodu jít,
zbraň koupit šanci mít.
Tou zbraní ať je Světlo,
Pravda i Mír... Ne peklo!
Zbraň jako bič Boží,
co každou faleš zboří.
Pevnost s trvalostí kamene,
jež zrozen jest z astrálního plamene.
Stačilo by lidstvem nechat běžet,
v poklidu čekat, na posteli ležet.
Příjde jistě Spravedlnost, Pravda,
Světlo i Láska... S Bohem svatba.
Komentáře (0)