ještě dnes
jsem máří magdaléna
ta která na kolenou byla
tys řekl ženo vstaň
jsi uzdravena
z moci tvého slova
jsem znovu uvěřila
holubice bílá
oblakem zazářila
ještě dnes kanou mi
po tvářích tvá slova
šťastná každá duše
jíž důstojnost navrácena
( máří magdaléna
ženichu
zasvěcena )
Přečteno 640x
Tipy 25
Poslední tipující: ARNOKULT, Iva Husárková, Kubíno, Jort, callowsick, Amonasr, Nikita44, Fanny, Bufik, Šípková Růženka, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)