Zvané "mystérium"
Anotace: universální síly kosmologie
V pentagramu dvanáct vládne,
za sprostředkování Jediného.
Ne každé úsilí té vlády dosáhne,
jen srdce věrně pokorného.
Jediný o vládě rozhoduje,
proto na pět ty síly dělí.
Pečeť pěti do dvanácti zavazuje,
však Jediný všem velí.
Komentáře (0)