Pokání
Rozjímej, už se připozdívá,
dřív, než se soumrak přiblíží.
Hvězda, co nad Betlémem byla
vede tě nyní ke kříži.
Ten kříž není jen symbolem,
je v něm více, než tušíš.
Tak dej mu místo v srdci svém
a otevři svou duši.
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
Komentáře (3)
Komentujících (3)